Biuro Plus
 
 
Lider wśród dostawców materiałów biurowych w Polsce
 
Producenci
Newsletter

 

POLITYKA PRYWATNOśCI

1. Wykorzystywanie danych osobowych

Dane osobowe przekazywane przez użytkowników za pomocą naszej strony www przetwarzane sš w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych zgodnie z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Dostęp do danych osobowych posiadają jedynie osoby uprawnione. Każdy z użytkowników naszej strony ma prawo wglądu i ingerencji w przekazane dane.

2. Działanie cookies

Podczas korzystania z naszej strony wykorzystywane są tzw. cookies, tj. dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego.

Przeglądarki internetowe w ustawieniu domyślnym (fabrycznym) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urzšdzeniu końcowym użytkownika. Od decyzji użytkownika zależy czy zamierza on dokonać modyfikacji tych ustawień, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies, bądŸ informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego.

Każda przeglądarka internetowa powinna zawierać funkcje możliwoœci ingerencji w ustawienia plików cookies, a mechanizmy te powinny być dostępne w ustawieniach przeglądarki. W razie jakichkolwiek wątpliwości w tym zakresie sugerujemy skontaktować się z dostawca przeglądarki, jego serwisem na terytorium Polski lub specjalistą.

W przypadku braku zmian ustawień domyœlnych spowoduje, że pliki cookies będą zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

Cookies uławiają korzystanie ze stron i serwisów internetowych, a ich wyłączenie może utrudnić korzystanie z niektórych ich funkcji. Cookies nie zbierajš informacji o konkretnym użytkowniku, ale o działaniach podjętych z danego komputera.

Pliki cookies wykorzystywane sš w szczególnoœci w celu zbierania informacji na temat użytkowania co ułatwia np. pozycjonowanie stron i dotarcie do użytkownika z informacją, która jest on najbardziej zainteresowany, dostosowania wyglądu strony www do ustawień domyœlnych użytkownika, przechowywania tzw. danych sesyjnych.

3. Kontakt

W przypadku Państwa pytań dotyczących stosowanej przez nas polityki prywatności, prosimy o kontakt na adresy znajdujące się w zakładce kontakt.